søndag, januar 11, 2009

Tra da da daaaaaa...


Mine sokkekvaler er ved at nå sin ende. Først måtte jeg atter bakse med nogle håndstrikkede. Jeg ER ikke så glad for at strikke med fire pinde, selvom jeg synes det ser så vældigt ud, og at sokker bare er en dejlig ting, så jeg forsøgte mig med en lang rundpind, efter inspiration fra Tines indlæg fra 8. januar. Altså det gik nogenlunde med den ene sok af dem til venstre. Den anden har jeg strikket på fire pinde, og jeg ved godt at mønstret ikke er ens, fordi det snød lidt. Troede jeg havde ramt rigtigt med begyndelsen, men nej. Nå men så igang med 4 pinde igen - Regia sokkerne - på vej til Sverige lige efter nytår. Var dog ikke nået ret langt før jeg tabte den ene ibenholdt pind ned mellem sæderne i bilen på færgen Helsingør/Helsingborg. Aarrggh, kunne altså ikke få fat i den igen. Ida kunne med sine lange smalle fingre, men ak den knækkede, og så var der ikke mere strik på den sverigestur. Se lige nogle luksus strømpepinde hos Mariannes Wolle Holz und Stein Veilchenholz til den nette sum af 23 Euro. Dem kunne jeg godt tænke mig, men jeg får altså ondt i ryggen af at strikke sokker, og så er det lige jeg vil vise at det LYKKEDES i dag at strikke en sok på strikkehexen.


Jo vidst, der er et par ganske ganske små skønhedsfejl, men det er ikke noget at snakke om. Nu mangler jeg så makkeren, men jeg skal nærmest have projektører på for at se det, når det er blevet mørkt udenfor, så det må altså vente til fredag. Jeg er rigtig godt tilpas med den. Det er Arwetta strømpegarn strikket i str. 43. De er nemlig tænkt til svigerfar. Så kan han altid få nogle i Regia senere, for jeg har nemlig ikke så god erfaring med Arwetta. Jeg synes ikke det holder så godt i brug og vask.
Så springer jeg lige til det næste. Har I set det, der er kommet en ny netboghandel i Danmark: www.bogskab.dk Jeg ved slet ikke om den kan holde priserne under Book Depository, eller hvordan det forholder sig, men den er der ihvertfald.

3 kommentarer:

Jette sagde ...

Sikke fine sokker du endelig langt om længe har fået lavet. Og ja, Arwetta er ikke særligt slidstærkt, men til babytøj er det jo fint.

Tine sagde ...

Flotte sokker du har lavet.
Men ærgeligt med din pind.
Hvordan gik det egentlig med at strikke på rundpind?

Tak for tippet med boghandlen!
Den ser spændende ud.

Deric sagde ...

Hello,

nice to view your blog
Just want to be your blog Followers

we have a lot comment very similar points of view.
check out my blog to give me some comment, Thank

http://worldtravellines.blogspot.com