onsdag, februar 07, 2007

Fææærrrrdiiig....

Nu er det måske efterhånden lidt trivielt med Butterfly, men vil altså lige sige at den er færdig. Og som forventet er den blevet længere efter vask. Lige nøjagtig lige tilpas, så det er jo heldigt. Den er lun og let og farven er perfekt til mig, så hvad mere kan man forlange. Det skulle måske lige være det, at jeg nok godt kunne have lavet kanterne lidt pænere, men nu er den taget i brug, og kommer ikke under bearbejdelse igen.
Skal jo så rykke på skildpadden oppe ved husene, men det bliver ikke idag. Det tager såååå laaaaang tid at sætte billeder ind. Specielt er det blevet værre efter jeg er gået over til betablogger. Synes egentlig fordelene ved det nye beta her, er til at overse.


Her er så en lille sweater til frøken Blythe (ja, jeg ved det, jeg har ikke nogen Blythe-dukke.... endnu..). Har strikket den efter en opskrift fra knitty.com, i noget lækkert 4 ply tweed garn fra Rowan på pinde 2 - ja, fint skal det være. Det er noget garn jeg købte for nok 4 år siden i Århus, bare fordi det så lækkert ud, og det er helt blødt.


1 kommentar:

Unknown sagde ...

Er det sandt? Vil du købe en??? E-bay er et udmærket sted, men man skal se sig godt for. Jeg har min tredje på vej!!! Jeg har et hjerte for dem, folk vil af med af forskellige grunde, så jeg har fundet dem relativt billigt (på niveau med fancy udstyrede Barbiedukker herhjemme) i "brugt" tilstand...men en del af Blythe-verdenen er "customization", hvor man laver dem om med nyt hår etc...og jeg har købt en "billigt" til min datter, så jeg måske har mine egne to (ind til videre!) i fred! *s*

Forresten: Blythe har noget kortere ben end Bratz og Barbie og så er de lidt bredere om overkroppen. De paser noget tøj, men langt fra alt, sammen. Til gengæld er Skippertøj (Barbies lillesøster) ret godt i pasform.