lørdag, september 29, 2007

Ohøj Fanø

På den ene side er det da smadder hyggeligt. På den anden side kunne man måske bruge ressorucerne på en anden måde. Det er anden gang jeg er til strikkefestival på Fanø. Det er i det hele taget 2. gang der er strikkefestival på Fanø. Hver gang er jeg sådan lidt JA og NEJ. Nå det er måske bare mig, der er svær at begejstre, eller også havde jeg valgt den forkerte workshop, havde sat næsen op efter flere strikkeboder og havde glemt at jeg er mere til vesterhav end til vadehav. Der er dog noget jeg rigtig godt kan lide ved Fanø, og det er at der er så dejligt fredeligt.Det blev til viste indkøb. Noget lækkert uldgarn á la duo til 2X halstørklæder, addi turbo lace strikkepinde, der er så fantastisk lækre. Havde ellers svoret at jeg aldrig nogen sinde ville strikke med andet en ædeltræspinde (er fra den tid hvor kun Aeros kolde metalpinde var at købe), men addis turbo er helt tilpas på alle måder. Dem skal jeg ihvertfald have flere af. Den grønne dims er til hæftenåle, og nederst olivenarmbånd fra kastanien, som jeg nørklede lørdag morgen i solskin på terassen. Jamen det VAR da hyggeligt. Også de søde og strikkeglade mennesker man møder er på plussiden.

Havde jo også forestillet mig at skulle købe et Hanne Falkenberg kit, men der var jo strikkecafé 6. september på Badstuen i Odense hvor HF var på programmet, og ved samme lejlighed gav Tante Grøn 10% rabat på kits. Det ku' jeg jo ikke stå for, så Mermaid blev købt ind og jeg er da næsten halvvejs med kroppen. Viser den i næste indslag.
Skal til rokketræf i morgen. På Hørvævsmuseet i Krengerup. Tager min skønne rok med, så den forhåbentligt kan få lov at snorre lidt. Det har den nemlig ikke i den senere tid. Har haft alt for travlt og er bare helt træt på hverdagsaftnerne, så jeg kun lige orker at strikke sådan noget ligeud, som halstørklædet.
2 kommentarer:

Mona sagde ...

Det er noget lækker garn du har fået købt - Nogle rigtig flotte farver - Glæder mig til at se det videre forløb;-)

Jette sagde ...

Lidt fik du da købt, det ser spændende ud...